Eğitimin Adı:
OIC/SMIIC 1:2019 Helal Gıda Temel Eğitimi
Eğitimin Amacı:
Eğitimin amacı, katılımcıların OIC/SMIIC 1:2019 Helal Gıda Standardı gerekliliklerine göre Helal Gıda Sistemi'nin kurulması, sürdürülmesi ve sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan tüm temel bilgiye sahip olmalarını sağlamaktır.
Hedef Kitle:
OIC/SMIIC 1:2019 Helal Gıda Sistemi'ni uygulamaya başlayacak, geçiş yapacak olan kuruluş çalışanları veya OIC/SMIIC 1:2019 Helal Gıda Sistemi'ni uygulayan tüm sistem sorumluları ve yöneticiler, danışmanlar, denetçi adayları ve bu konuda kariyer yapmak isteyenler.
Katılım Ön Şartı:
Bu eğitime katılım için herhangi bir ön şart bulunmamaktadır. Dileyen herkes eğitimimize katılım sağlayabilir.
Eğitimin Süresi:
8 saat (1 gün)
Eğitimin İçeriği:
- Helal gıda nedir?
- OIC/SMIIC 1'in tarihsel gelişimi
- Helal gıda sisteminin faydaları
- Terimler ve tanımlar
- Temel kavramlar ve yapı
- OIC/SMIIC 1 şartlarının yorumlanması
- İlgili mevzuat
- Pratik çalışmalar
Sertifika:
Eğitimin en az %80'ine katılım sağlayan katılımcılarımıza katılım sertifikası düzenlenecektir.